Kako so izgledala prva tri leta obštudijske dejavnosti Akademije Amnesty: Človekove pravice v praksi? Poglejte si na kratki razstavi na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Fakultete vabimo, da razstavo, nekaj njenih fotografij si oglejte v drsniku spodaj, gostijo tudi same in tako pomagajo širiti informacijo o obštudijski dejavnosti (pišite nam na: akademija@amnesty.si). Obštudijska dejavnost je namreč na voljo za vpis za vse študente_ke Univerze v Ljubljani, fizično pa poteka v zimskem semestru na FDV.

Akademija Amnesty ponuja edinstveno priložnost za poglabljanje v tematiko človekovih pravic ter aktiviranje v skupnosti, ki si prizadeva za pravičnejši svet.

Za prehod med fotografijami kliknite na rumeno puščico.

Zanimivi gosti, 4 kreditne točke, učenje in aktivizem

Vabljeni k vpisu tudi v študijskem letu 2024/25. Izberete jo lahko ob vpisu v višji letnik. Če želite dobiti več informacij ali potrebujete naš opomnik, nam dajte svoj kontakt (kliknite).

Obštudijska dejavnost je sestavljena iz 30 ur vaj, ki jih izvaja ekipa zaposlenih v slovenski Amnesty z gosti_jami, in 90 ur praktičnega dela.

Več informacij o temah v novem študijskem letu pripravimo čez poletje; za hiter vpogled pa tukaj najdete izvedbeni načrt za preteklo študijsko leto.