Poiščite želeno vsebino

Prijava na e-novice

E-NOVICE AKADEMIJE AMNESTY

V poplavi informacij je včasih težko najti preverjene in verodostojne. Kakšne pomembne pa nam žal lahko celo uidejo. Da bi to čim bolj preprečili, v Akademiji Amnesty pripravljamo E-novice za predavatelje_ice in Aktivistične e-novice. Prijavite se spodaj; pod prijavnim obrazcem pa si lahko ogledate tudi arhiv vseh preteklih številk.

V Aktivističnih e-novicah vas vsaj enkrat mesečno vabimo k aktualnim akcijam.

  • Podpišite peticije, organizirajte shod ali se ga udeležite, zbirajte podpise pod peticije v svojem okolju, pripravite pogovor o določeni temi človekovih pravic v lokalni knjižnici … – veliko je načinov, kako se lahko aktivirate za človekove pravice, in mi vam redno postrežemo z njimi.

E-novice za predavatelje_ice, ki prispejo v e-predale vsaj enkrat mesečno, so namenjene vsem, ki za svoje pedagoško, raziskovalno, novinarsko ali drugo delo potrebujete aktualne podatke s področja človekovih pravic.

  • Na primer, informacijo o novem poročilu o smrtni kazni v svetu, o najnovejši sodbi Evropskega sodišča človekovih pravic glede begunskih pravic ali pa o novem mednarodnem standardu glede zagotavljanja pravic v digitalnem svetu.

AKTIVISTIČNE E-NOVICE

Za potrditev prijave na e-glasilo Emnesti preverite svoj poštni nabiralnik (tudi neželeno pošto)

E-NOVICE ZA PREDAVATELJE_ICE

Za potrditev prijave na e-glasilo Emnesti preverite svoj poštni nabiralnik (tudi neželeno pošto)

ARHIV AKTIVISTIČNIH E-NOVIC

ARHIV E-NOVIC ZA PREDAVATELJE_ICE

mail_outline KONTAKT

Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili.